Holdet
Lotte Faarup
dramatiker og instruktør
Lotte har arbejdet de sidste 20 år inden for børne- og ungdomsteatret i Danmark; de seneste 4 år som kunstnerisk leder af Corona La Balance, Statsensemble for børneteater, hvor hun bl.a. instruerede de to anmelderroste forestilinger: "Vejen til min far" og "Kong Ubu" (Reumert nomineret).

Sven Ørnø - dramatiker
Svend har skrevet novellesamlinger, romaner, og en lang række teaterstykker for bl.a. Gruppe 38, Randers Egnsteater, Figura Ensemblet, Corona La Balance, Artibus, Baggårdsteatret, m.fl. Skrev "Vejen til min far" sammen med Lotte Faarup for Corona La Balance.

Øyvind Kirchhoff skuespiller
Øyvind er uddannet på den statslige mimeskole i Paris og har gennem de sidste 20 år spillet i et utal af forestillinger inden for performance teater og børne- og ungdomsteatret i Danmark, bl.a. hos Corona La Balance.

Kristian Dinesen skuespiller
Kristian er Uddannet skuespiller fra Cantabile 2 i 1995. Har siden arbejdet som freelance spiller hos bl. a. Bådteatret, Det lille Teater, Teatret Brændende Kærlighed, Corona La Balance, Cantabile 2. I 2002 dannede Kristian sit eget teater - Teatret KrisKat.

Matias Escudero Seibæk musiker
Matias har studeret på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium siden 2000. I 2006 blev han optaget i DKDM's solistklasse og havde Debut koncert feb. 2009.
Jakob El-Gendi Kirkegaard afvikler
Jakob er freelance skuespiller og teknikker. Udover at arbejde med "Det Olske Orkester" arbejder han bl.a. med "Gruppe 38"  og "Teater Refleksion". I 2006 startede han sit eget teater "Teater Spektaklo".

Signe Beckmann scenograf
Signe studerede scenografi og beklædning på Danmarks Design Skole, efterfulgt af en Post Graduate på Motley Theatre Design Course i London. Signe har tidligere arbejdet med Lotte Faarup på Vejen til min Far og Kong Ubu.

Pernille Plantener Holst lysdesigner
Pernille er uddannet lysdesigner fra Statens Teaterskole i 1996. Hun startede sin karriere med Theater la Balance og Lotte Faarup i 1989, og har siden været en del af det danske børneteatermiljø dels som freelance-lysdesigner m.m.